Örnek verecek olursak geçen sene genel sıralaması 1500 civarında olan bir kişinin puanı 90′ı geçmişti, bu sene ise 88-89 arası bir puan getirdi. Puanlarda (80-90 arası) aşırı yığılma. Virgüllerin bile önemi çok büyük.
Eğitim Bilimlerinde 2 sorunun doğru cevabının bulunmadığı, 1 sorunun da cevabının değiştirildiği ösym tarafından açıklandı.
2009 KPSS 27-28 Haziran tarihlerinde yapılmıştı. 2009 KPSS-3 olarak bilinen kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirme ile ilgili sonuçlar daha önce açıklanmış ve yaklaşık 10 bin aday kamu kadrolarına yerleştirilmişti. Şimdi de 2009 KPSS lisans düzeyinde A grubu ve öğretmenlik kadroları için düzenlenen KPSS 2009 sonuçları açıklanmış oldu.
Kpss Sınav Sonuçları
Her zamanki yine tartışmalı geçen 2009 kpss sınavı sonunda açıklandı. Kpss Öğretmenlik için puanların geçen seneye göre biraz düşük geldiğini söyleyebiliriz.



Kpss Sonuçları




